Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuăSEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Hattrick-ul lui Iorgovan de la Șimand dă speranţa regăsirii atacantului căutat.

Prin hattrick-ul realizat, Sergiu a ținut să arate că mai are multe de spus în acest sport și că readucerea lui a fost cât se poate de inspirată. Să-și fi recăpătat acesta instinctul de golgheter veritabil?
CSVZ Octombrie 08. 2019 10:00La primul joc ca titular de la revenirea la Zăbrani, Iorgovan Sergiu a debutat la Șimand cu un hattrick ținând să arate că mai are multe de spus în acest sport și că readucerea lui a fost cât se poate de inspirată. Sergiu a fost prezent în majoritatea fazelor de atac printr-un joc simplu și eficace fără artificii tehnice grozave dar punctual finalizând cu gol în momentele decisive.

A arătat stofa atacantului veritabil fructificând grămada creată la golul 1, a știut să fie prezent la întâlnirea cu pasa primită de la Ghergar pentru golul 2 și în fine și-a arătat clasa la trasorul sub transversală pentru golul 3, cam așa te vrem Iorgovane joc simplu cu eficiență maximă.

Avem nevoie de atacantul care știe să fructifice în orice moment al jocului speculând greșala adversarului. Să-și fi recăpătat Iorgovan instinctul de golgheter veritabil? Răspunsul îl vom afla în meciurile următoare.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani