Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Am reușit performanța de a ierna pe primul loc însă din primăvară vom fi pregătiți să atacăm finalul?

CSVZ Decembrie 01. 2019  08:36S-au încheiat și ultimele jocuri pe care echipele din cadrul clubului nostru le mai aveau de jucat respectiv Juniori A 1 au remizat (3-3) la Vinga iar echipa a doua a pierdut la limită în jocul restanță din etapa 1 de Sâmbătă la Sp. German cu cealaltă echipă din Mailat, Sport Club cu 4-3. La fel și în Liga 4 jocul nedisputat din etapa cu nr. 11 de la Felnac s-a jucat Sâmbătă dimineața iar gazdele nu au reușit să se impună  în fața pâncotanilor, meciul încheindu-se la egalitate 1-1.

Urmează o perioadă de liniște în care vom putea analiza lucrurile bune, lucrurile mai puțin reușite, nevoile pentru un final de campionat care se anunță dificil și plin de necunoscute. Am reușit performanța de a ierna pe primul loc însă din primăvară vom fi pregătiți să atacăm finalul? Este o întrebare care persistă încă de acum, sperăm ca și conducerea și forurile locale și-o pun în aceiași măsură.

Sigur și la nivel de lot trebuie aduse întăriri pentru că am văzut ce înseamnă ca 15 etape să tragi de 13-14 jucători, să-i muncești la maximum, campionant-cupă și spre final să nu mai ști cum să-i redresezi din oboseala cumulată. Este de apreciat eforul băieților care și-au dorit mult auto depăşindu-se în multe momente. Vezi jocul de la Felnac în care au "tras de ei" pentru a reuși golul victoriei în acel minut 4 al prelungirilor. Sigur cu o doză de noroc, dar norocul este cu cei care vor, cu cei care muncesc și cu cei care luptă iar întreg stafful împreună cu băieții și-au asumat acest lucru.

Însă trebuie să fim conştienţi că în ultimele jocuri nu prea a mers constatându-se unele deficiențe pe care tehnicianul le-a semnalat, încercând să le corecteze din mers cu ce a avut la dispoziție. Aici trebuie să intervină conducerea pentru ai asigura "materialul de lucru" și de aceia, această pauză trebuie să fie una productivă în culegerea lui. Am fost asigurați că există deja creionat un plan de bătaie în cea ce privește abordarea finalului de sezon din primăvara anului viitor.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani