Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Remember
Cele mai interesante momente din 2019: Nou sezon cu nou antrenor - (3)
CSVZ Ianuarie 09. 2020 07:04


Se anunța o vară fierbinte, alți încă mai căutau vinovați pentru eșecul sezonului încheiat cu plecări și despărțiri mai mult sau mai puțin previzibile. Cert este că în acea perioadă circula o glumă "Dacă nu am reușit să promovăm noi, am promovat antrenori două sezoane la rând în Liga III-a, ba mai mult am trecut la președinți... Deci cine vrea să promoveze face un popas la Zăbrani că avem mână bună." Cu zâmbetul pe buze, încercând să curmăm o oarecare stare de amărăciune pe care toți o aveam și ne apucăm  de treabă.

Fără antrenor, fără câțiva jucători pe care i-am pierdut, am făcut primul pas. Ne-am căutat antrenor și pentru că nu puteam să coborâm  ștacheta am găsit unul pe măsură, Dorel Mutică cu care am bătut palma pe un an cu opțiune de prelungire dacă totul merge bine și părțile sunt de-acord. Acuma despre tehnicianul invocat nu mai povestim,  nivelul la care a jucat pe vremea când activa ca fotbalist  am spus-o la momentul respectiv și bănuim că iubitori de fotbal sunt la curent cu cariera sportivă a acestuia.

Muncă, seriozitate, pasiune și dăruire - concept adoptat de Dorel Mutică în pregătirea echipei.

Următorul pas a fost complectarea lotului, aici ne-am mișcat destul de repede înregimentându-l pe Kocsis, Cornea, Ghergar, Iova, Moisă, Iorgovan, Vasilca și nu în ultimul rând s-a întors acasă Zele. Numeric am început să ne întregim. Ca valoare aveam oarecare dubii  însă ne-au convins celelalte sezoane, când aveam "nume" pe teren. Fără muncă, seriozitate, pasiune și dăruire ori cât de talentat ai fi te scalzi în mediocritate. Sub acest concept: muncă, seriozitate, pasiune și dăruire și-a început Dorel Mutică munca la Zăbrani.

Fiecare antrenament este precedat de discuții pe marginea lecției de pregătire care urmează. Mutică vine cu explicații pentru fiecare parte a lecției și continuă pe timpul derulări antrenamentului atunci când crede că este necesar, fiecărui jucător.

Încep să se contureze favoritele pentru noul sezon, Curtici, Sântana, Ineu și se spune că o altă aspirantă ar putea fi Zăbrani. Noi ne vedem de treabă se muncește bine la antrenamente, în jocurile de pregătire pierdem cu UTA II, cu Glogovăț, egal la Curtici și batem Păulișul însă evoluțiile nu sunt prea concludente și așteptăm primul joc pe puncte de la Vladimirescu.

Victoria de la Glogovăț pare surprinzătoare pentru toată lumea

Deplasarea de la Vladimirescu va consemna prima victorie a lui Dorel Mutică spre surprinderea tuturor. Echipa noastră câștigă cu 2-0 contra grupării lui Călin Dehelean, după un joc bun prestat de băieții noștri. Urmează un 4-0 sec administrat Podgoriei din Pâncota pe teren propriu și meciul de cupă contra echipei de liga 5, Viitorul din Arad pe care o eliminăm cu scorul de 2-0 administrat pe terenul acesteia. Este și meciul în care debutează Iorgovan Sergiu după o perioadă de activitate în liga 4 Timiș.

La Păuliș primul eșec

Urmează deplasare de la Beliu de unde echipa se întoarce din nou victorioasă (2-1) după un joc nu prea inspirat. Urmează primul semieşec pe teren propriu cu gruparea lui Ciba din Felnac 1-1, după un joc în care am ratat nepermis de mult și în fine în etapa nr. 5, primul eșec programat nu se putea altundeva decât la Păuliș, adversarul care ne face mereu probleme în ultimi ani și de data aceasta reușește să ne administreze prima înfrângere după un joc mai mult decât modest a băieților noștri.

Nu se poate ca după atâta muncă depusă de băieți și Mutică să intrăm în regres. Era nedumerirea care ne bântuia pe toți după acest prim eșec, însă nu avea să fie așa...PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani