Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
mijlocaș la închidere
Pașcu Ionuț de azi sub comanda lui Mutică
CSVZ Februarie 07. 2020 07:34


Conducerea clubului începe să-i onoreze cererile tehnicianului zăbrănean. De azi Mutică s-a ales cu tânărul mijlocaș la închidere Pașcu Ionuț care va completa linia de mijloc a echipei creându-i astfel alternative tehnicianului la organizarea și construcția jocului. Această venire a fost posibilă cu ajutorul domnului Radu Pop ( președinte sec. fotbal Șoimii Lipova ) care s-a înțeles cu conducerea grupări noastre pentru cedarea jucătorului până în vară.

Pașcu Ionuț care va împlini anul acesta 21 de ani, și-a făcut junioratul la Ardealul Cluj, un an a jucat  la Sighet ( liga IV-a ) apoi a venit în banat la Becicherecu Mic în liga III-a. După care a cu urmat Șoimii Lipova în liga III-a și Cetate Deva în liga III-a,  iar de azi este în curtea zăbraniului  pînă în vară.

La vârsta lui are deja 3 ani de liga III-a, suntem siguri că și sub comanda lui Mutică va face treabă bună fapt pentru care îi urăm un Bun venit și mult succes în următoarea perioadă de foc care ne așteaptă.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani