Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Poenaru a fost la primul control după ce i-a fost imobilizat umărul stâng

Vestea bună este că recuperarea va decurge mult mai repede decât se aștepta.

CSVZ Septembrie 24. 2019 19:59Azi (24.09.19) a fost ziua în care juniorul Poenaru s-a întors la spitalul județean pentru control. În urma examinări doctori ne-au dat o veste mai bună în cea ce privește fisura totuși la claviculă a jucătorului" Se  pare că nu este chiar așa de complicat cum s-a crezut sâmbătă, totuși nu este ruptură ci doar o fisură de claviculă, este asigurarea primită de la medic și după cele trei săptămâni de imobilizare am fost asigurați că recuperarea va decurge mult mai repede iar Poenaru să aibă șansa de a reapărea pe gazon mai repede decât s-a prognozat sâmbătă", a declarat Adi Bădău, președintele victoriei.

Vă reamintim că la finalul meciului de la Socodor Poenaru a fost faultat destul de tare iar în contactul cu solul a căzut pe umărul stâng fiind necesară intervenția medicului care ia dat primul ajutor cu recomandarea de al duce la un consult de specialitate fiind suspect de fisură de claviculă fapt confirmat și de medicul de la urgențe a spitalului județean din Arad.

Să sperăm că tânărul jucător va trece cu bine și peste acest hop și îl vom revedea din nou pe terenul de fotbal - până atunci trebuie să se prezinte în fiecare săptămână la Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Infantilă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad – lucru de care se va ocupa clubul nostru.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani