- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

După prima săptămână

Trei ședințe pentru adaptarea la efort

Tehnicianul nostru a luat contact cu jucători creionând totodată şi programul de pregătire pe care îl va impune în perioada următoare. UTA II, Curtici, Felnac, Vladimirescu, și Păuliș sunt echipele care ne vor fi partenere în meciurile de pregătire.
CSVZ Iulie 06. 2019 11:24După o vacanță mai scurtă Clubul din Zăbrani a fost primul care și-a reluat activitatea pentru pregătirea noului sezon al Ligii 4, ediția 2019-2020. La încheierea primei săptămâni  am stat de vorbă cu tehnicianul grupări noastre rugându-l să tragă câteva concluzii după primele trei  ședințe de pregătire.

''A fost o primă săptămână de adaptare la efort, să cunosc jucători, am văzut ce avem și ce ne mai trebuie să întărim echipa deoarece după cum se știe au plecat mulți jucători. Pentru prima săptămână sunt mulțumit de băieți cum au răspuns programului solicitat. Urmează să continuăm pregătirea, meciuri amicale, pentru că repet, ne mai trebuie 2-3 jucători și apoi în funcție de lot împreună cu conducerea se va stabili și obiectivul propus.

Urmează joi primul amical cu UTA II, apoi în ordine Curtici, Felnac, Vladimirescu, Păuliș, deci 5 amicale programate pentru această perioadă. Sigur în funcție de calendarul hotărât de AJF pentru startul de campionat pot interveni anumite modificări pe care le vom anunța la momentul potrivit.'' a concluzionat la finalul primei săptămâni   tehnicianul Dorel Mutică.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani