Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuăSEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Start la pregătiri
S-au aprins reflectoarele pe" Josef Scheirich"
CSVZ Februarie 04. 2020 08:05


Luni (03.02.2020) a fost ziua când gruparea zăbrăneană s-a reunit pentru demararea pregătirilor din această iarnă. A ținut să fie prezent, pe lângă conducerea clubului și edilul șef al comunei, domnul Toader Marian care a ținut să se convingă de condițiile în care băieți își vor desfășura munca în procesul de pregătire din această iarnă. Apoi ca de obicei a urcat în vestiar la băieți pentru a se întreține cu aceștia și a le adresa câteva cuvinte "Mă bucur că ne revedem sănătoși la această primă întâlnire a anului, sper că toată lumea s-a întors din vacanță cu tonusul refăcut și cu multă poftă de muncă la începutul acestei campanii de pregătire. Personal îmi doresc și vă doresc ca, munca, disciplina și unitatea grupului să fie factorul esențial în programul vostru de pregătire. Suntem alături de voi vă susținem din toate punctele de vedere pentru a vă putea continua munca și rezultatele excepționale pe care le-ați obținut până în acest moment. Această treaptă a podiumului pe care ați ajuns, creează responsabilități mai mari pe care trebuie să le onorați. Eu sunt convins că sunteți capabili și vă stă în putere să realizați acest lucru, vă urez succes!", a spus în încheierea scurtei alocuțiuni  Toader Marian, primarul comunei Zăbrani.

Edilul șef al comunei a ținut să fie la curent cu programul și obiectivele imediate avute în vedere de Consiliul de Administrare a Clubului, fapt pentru care ședința a durat pe toată perioada antrenamentului.

După care Dorel Mutică și-a scos băieți la lumina reflectoarelor de pe" Josef Scheirich" la prima ședință de antrenament din acest an. Edilul șef al comunei a coborât jos în biroul președintelui unde a avut loc o ședință cu Consiliul de Administrație a Clubului în ce privește administrarea, organizare și obiectivele propuse pentru acest final de sezon.

Trebuie spus că la această primă reuniune au fost și câțiva absenți motivați și mai puțin... Kocsis, Vasii, Vasilca la serviciu, Hodan cu o răceală și dureri de spate după turneul de la Macea, a fost prezent dar nu a participat la antrenament. Și în continuare Cornea care nu a anunțat pe nimeni motivul absenței sale de la acest prim antrenament.

Dar și așa tehnicianul a avut la lucru 14 sportivi cu care a început programul de pregătire care va continua pe parcursul acestei săptămâni cu lecții pentru readaptarea la efort "Din păcate la această primă întâlnire din an lotul nu a fost complet, am avut trei băieți care sunt la lucru, nu avem ce face, suntem la început... În această săptămână avem trei antrenamente, luni, miercuri, vineri pentru adaptarea organismului la efort. După cum ați văzut la acest prim antrenament am avut la dispoziție, din motivele expuse anterior, doar 14 jucători cu Hodan ușor răcit. Sigur dorim să mai întregim actualul lot și suntem în discuții  cu câțiva jucători pe care îi dorim alături de noi, dar deocamdată suntem în faza discuțiilor și până nu avem ceva concret aici rămânem. În rest ne așteaptă o săptămână viitoare cu antrenamente zilnice unde sunt incluse și două jocuri de pregătire: miercuri cu UTA Elite 19 a lui Sandu Gaica și sâmbătă cu Frontiera Curtici", a concluzionat la finalul antrenamentului tehnicianul Zăbraniului, Dorel Mutică.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani