Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
CSVZ Ianuarie 04. 2020 08:56


Anul 2019 a fost un an plin de evenimente pentru Victoria. După ce la început de sezon eram cotați drept favoriții în câștigarea seriei, finalul sezonului 2018-2019 ne prinde doar pe un dezamăgitor loc 4 la 27 de puncte de câștigătoarea seriei Progresul Pecica apoi ratăm și calificare în final cupei în fața Păulișului. În vară ne luăm la revedere de la Simion, Băd, Gherghel, Cioancă, tehnicianul Pința și surpriză, ne părăsește și Stamate Președintele Clubului. Victoria-zăbrani.ro vă propune, în ceea ce urmează, o trecere în revistă a celor 12 luni din 2019.

An nou cu antrenor nou

Reluarea pregătirilor din 21 ianuarie 2019 ne prinde cu un nou antrenor, profesorul Leontin Pința care răspunde apelului nostru după plecarea lui Cristian Todea în liga 3 la Național Sebiș. Am reușit performanța ca în acest campionat să avem 3 tehnicieni care s-au perindat la echipa. Am început cu Cristian Irimia, a venit Cristian Todea și pentru final am apelat la Leontin Pința, care avea misiunea să salveze ce se mai putea salva din acest sezon, câștigarea Cupei României pe județ.

Primul meci de pregătire sub comanda lui Pința contra Cermeiului  s-a desfășurat pe Șega cu întârziere din cauza zăpezii căzută din abundență cu o zi înainte. După aproape 2 ore de muncă a fost degajat de muncitori de la primăria Arad și s-a putut juca în condițiile date.

Ne despărțim de contingentul greu și ne umplem curtea cu un Japonez și mult tineret

În iarnă ne despărțim de Dragu Ioan, Francescu Silviu, Soltesz Paul, Mureșan Denis, Adi Popa, Flavius Pavel, iar Tomuț Alexandru este cedat Unirii din Sântana la schimb cu Mitrea Alexandru. Tot la început de an o să-l mai pierdem pe Zele Eduard, la dorința acestuia, este împrumutat până în vară la AS. Peciu Nou din Timiș de către Președintele Stamate. Acum pe bună dreptate Leo avea să spună" Stați puțin ne-am fixat ca obiectiv Cupa și după câte văd eu mă lăsați fără jucătorii importanți din echipă" asta după ce în pregătiri a beneficiat în mare măsură de acești jucători.

Primul jucător Japonez din istoria clubului, Kawagoe Takenori a venit de la Ripensia Timișoara la recomandarea lui Cristian Todea. A jucat în returul sezonului 2018-19 sub comanda lui Leontin Pința.

Deci ne despărţim de colonia Timișoreană în schimb aducem în premieră primul jucător Japonez din istoria clubului,  Kawagoe Takenori venit pe filiera Ripensia Timișoara la recomandarea lui Todea. Alături de el mai apare Mitrea, Mandache, Bubuș, Nibu, Țop, Hojda, Crișan, Cojocaru și Tămășesc, ultimii opt fiind toți juniori luați de la Podgoria Șiria din liga 5, care alături de cei rămași în lot  Leontin Pința se pregătește să atace returul.

Iar pe președintele Stamate să declare:"Când tragem linia, cred că am rămas cu o echipă bună, de perspectivă, cu care o să ne batem pentru fiecare punct, în fața oricărui adversar. Bineînțeles, mai vrem să ne păstrăm și Cupa cucerită anul trecut după atâția ani de secetă." Ei, campionatul s-a dus și se va duce și cupa, dar despre asta vom avea timp să povestim în episoadele următoare...



PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA