Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
La finalul primei săptămâni de antrenament
Topai Andrei: Trebuie să fim serioși și să avem atitudine așa cum am avut în prima parte a competiției
CSVZ Februarie 08. 2020 11:01


Vineri seara pe pista de alergare a stadionului Gloria din Arad băieții au încheiat săptămâna de adaptare la efort. Tot odată a fost și prima întâlnire a lui Pașcu Ionuț cu noii săi colegi alături de care își va desfășura activitate cel puțin până în vară. A fost o oră de exerciții fizice combinată cu alergări specifice perioadei.

Finalul săptămânii îi găsește pe băieții lui Mutică pe pista stadionului Gloria din Arad pregătindu-se pentru săptămâna ce va urma cu antrenamente zilnic și două jocuri.

De luni băieții vor intra într-un proces de pregătire zilnic, care se va desfășura în incinta complexului sportiv" Josef Scheirich", intercalat cu cele două jocuri de pregătire care se va încheia sâmbătă pe stadionul din Zăbrani." Am încheiat primă săptămână de pregătire rezervată adaptării la efort și ne pregătim pentru o următoare săptămână destul de grea cu antrenamente zilnice. Eu cred că așa încet, încet o să reintrăm în ritm. Cu ce întăriri au venit și probabil o să mai vină, o să facem  o treabă foarte bună pentru a da totul pe teren în acest final de campionat. Trebuie doar să fim serioși și să avem atitudine așa cum am avut în prima parte a competiției", ne-a mărturisit la finalul antrenamentului Topai Andrei, unul din veteranii grupării din Zăbrani.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani