Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Unul din cei mai experimentați jucători ai victoriei:
Bier Tiberiu: Prin multă muncă și seriozitate am reușit să legăm victoriile și să prindem încredere în puterile noastre
CSVZ Ianuarie 29. 2020 10:36


La 38 de ani pe care îi va împlini în 15 iulie, Bier Tiberiu este unul din cei mai experimentați jucători ai Victoriei fiind și purtătorul banderolei de căpitan al echipei. A venit în urmă cu un sezon și jumate de la vecinii lipovani cu dorința de a juca la noi. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului prin felul în care își respectă această meserie pe care o practică. La vârsta lui, când alți au pus de mult  ghetele în cui și au devenit doar privitori ai fenomenului, el își continuă parcă a doua tinerețe pe dreptunghiul verde al gazonului și o face bine.

În momentele mai grele a jocului se impune cu multă siguranță dând imboldul colegilor săi pentru obținerea victoriei.

Bier și-a început activitatea la grupele de juniori a Romwestului – UTA Arad, apoi ACU. Arad (liga.2), Internațional Pitești (liga 2), CSM. Rm. Vâlcea (liga 2), Arieșul Turda (liga 2), Corvinul Hunedoara (liga 3), CS. Ineu (liga 3), Național Sebiș (liga 3), Șoimii Lipova (liga 3) și din vara anului 2018 la Victoria Zăbrani.

Este omul din mijlocul apărării care alături de ceilalți colegi reușește meci de meci să închidă culoarele spre poarta goalkeeperului Mitrea. Rezultatele se văd după cele 15 etape scurse, iar Tibi este pe departe liderul acestei apărări." Știam de la început că suntem o 'nucă tare' pentru oricare echipă dar nu ne gândeam că o să avem parcursul pe care l-am avut. Prin multă muncă și seriozitate am reușit să legăm victoriile și să prindem încredere în puterile noastre. Vreau să subliniez că s-a lucrat foarte bine la antrenamente, aici este meritul antrenorului, iar din punctul meu de vedere, prin cele 2-3 antrenamente săptămânale a știut să atingă potențialul maxim al băieților. Mie personal mi-a plăcut foarte mult acest fel de pregătire. Acum la aproape 38 de ani mă simt mai cu putere ca și atunci când eram mai tânăr prin liga 3-a. Aici trebuie să remarc baza generației pe care am făcut-o cu nea Feri Tisa unde s-a pus accent pe pregătire fizică. Tot ce am realizat în acest sport am făcut numai prin muncă și seriozitate și sper să o țin tot așa încă vreo 2-3 ani de acum încolo", încheie cu mult optimism și cu un ușor zâmbet pe buze, căpitanul echipei Tibi Bier.

Despre ce urmează nu a vrut să vorbească spunându-ne că deocamdată mai sunt câteva zile până la reunirea lotului și atunci vom avea timp destul să vorbim despre ce o să se întâmple sau o să dorim să se întâmple în această iarnă spre primăvară. Deocamdată să ne apucăm  de muncă și apoi vom vedea ce urmează. Tibi are dreptate nu ne prind bine laudele la această echipă toți care vor veni trebuie să știe un lucru, tot ce s-a realizat s-a făcut cu multă muncă, seriozitate și coeziune a grupului.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani