Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
După 15 etape a Ligii 4 Arad
Zele și Ghergar în top 10 al marcatorilor .
CSVZ Ianuarie 24. 2020 10:35


După 15 etape scurse a Ligii 4 Arad în topul marcatorilor competiției se află și doi sportivi ai clubului nostru, Zele Eduard și Ghergar Ovidiu.
Echipele Frontiera Curtici, Victoria Zăbrani și Unirea Sântana au câte 2 jucători. Iar CS.Ineu, Păulișana Păuliș, Șoimii Șimand și CS. Beliu vin fiecare cu un jucător în această ierarhie a marcatorilor.

De când activează la clubul nostru și până în prezent, Zele Eduard a înscris 70 de goluri, înscriindu-se de pe acum în galeria celor mai prolifici jucători pe care gruparea noastră i-a avut de-a lungul anilor.

Primele două locuri sunt ocupate de Mihai Alin ( Frontiera  Curtici ) și Florea David ( CS. Ineu ) cu câte 14 goluri.

Urmează Zele Eduard ( 12 goluri-Victoria Zăbrani ), Gherghel Iosif ( 12 goluri-Unirea Sântana ) și Șulea Cristian ( 12 goluri-Șoimii Șimand ).

Urmează cu 11 goluri  Avrămuțiu Remus ( Frontiera Curtici ), cu 8 goluri  Ghergar Ovidiu ( Victoria Zăbrani ), Popa Adrian ( Păulișana Păuliș) și Mașniță Vasile ( CS. Beliu ). Pe ultima poziție a Top-ului  cu 7 goluri Băd Flavius ( Unirea Sântana ).

Constatăm că pe Zele îl desparte 2 goluri pentru a urca și el pe prima poziție însă nu este târziu să o acceseze în această primăvară iar Ghergar să îl urmeze. Totul depinde de ei!PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani