Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Stadionul "Josef Scheirich"


Placeholder imageStadionul “Iosif Scheirich” este unua din cele mai moderne arene de fotbal din judeţul Arad. Este poziţionat la intrarea în localitatea Zăbrani dinspre Arad fiind un complex sportiv în permanentă modernizare. Baza sportivă aparţine de Consiliul Local al comunei Zăbrani care se ocupă de îngrijirea şi administrarea ei.

Thumbnail Image 1
Număr de locuri: 500 (pe scaune)- Inaugurat în anul 1977 Renovat în anul 2009-Semi nocturnă (inaugurată în anul 2009)

Construcţia a fost finalizată în vara anului 1977, proiectul şi realizarea lui au fost coordonate de domnul Iosif Scheirich (Viceprimar) care a ţinut cu orice preţ ca echipa de fotbal (al cărei preşedinte era) să aibă un stadion în centrul comunei. Realizarea acestui proiect a fost posibilă deoarece pe vechiul teren de la gară urma să se construiască actuala Bază de recepţie.

Stadionul a mai suferit de-a lungul timpului modificări şi renovări însă din anul 2005 s-a hotărât ca baza sportivă să fie locul unde tineretul poate practica sportul în condiţii optime şi astfel în fiecare an Cosiliul local Zăbrani a alocat fonduri pentru modernizarea ei.

Din anul 2008 baza sportivă are un angajat permanent care se ocupă de întreţinerea ei şi a celelaltei baze din comună, cea din Neudorf.

În 2009 s-a cumpărat un tractoraş pentru tuns gazoanele în bazele sportive şi în parcurile comunei. Tot în vara anului 2009 s-a inaugurat şi seminocturna.

Stadionul “Iosif Scheirich” reprezintă pentru toţi iubitorii sportului din comuna noastră un obiectiv cu care se mândresc.


Administratorul Bazei Sportive


Placeholder image

SUCIU DACIAN
Este omul care se ocupă de baza sportivă şi este conştient că are o muncă destul de grea datorită tradiţiei în administrarea acestei baze lăsată de predecesor (Dehelean Aurel) care s-a confundat de-a lungul timpului cu această bază.

Asta însă nu este o piedică pentru actualul administrator ca să îşi arate priceperea şi să demonstreze tuturor că este omul potrivit pentru aceasă meserie. Lucru care de altfel începe să se vadă, Daci fiind un iubitor al sportului cu balonul rotund care ştie ce înseamnă să ai un teren de joc bine pregătit şi condiţii bune pentru practicarea acestui sport.

Un mare avantaj pe lângă tinereţe îl are că a crescut pe acest teren de sport şi face această muncă cu mare plăcere. "Trebuie să recunosc că mie îmi place cea ce fac în momentul de faţă, mereu am vrut să avem un gazon perfect, să avem vestiare conforme cu cerinţele actuale ale normelor sportive şi doresc ca baza noastră să fie una din cele mai frumoase din judeţul nostru".

De asemenea mai avem şi la Neudorf o bază sportivă la fel de frumoasă unde o să începem nişte lucrări de reparaţii şi modernizare.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA