- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Sâmbătă 03.02.2018 |13:00 - arena Sega Arad

În primul joc de pregătire

Voința Mailat - Victoria Zăbrani 3-1  ( 0-1 )


03.02.2018 • 22:02| CSVZ

Pe o ploaie rece care a căzut pe tot parcursul jocului pe arena sintetică Șega din Arad echipa noastră s-a confruntat cu primul adversar din acest an, echipa din Mailat într-un joc de pregătire. Din păcate debutul lui Irimia pe banca tehnică s-a soldat cu o înfrângere după un joc pe care l-am controlat aproape în totalitate în prima parte  și l-am cedat în partea a doua când elevi lui Ole Roșca s-au impus prin cele două reușite a lui Caba ( '55 - '74 ) și penalty-ul ( '82 )  transformat de Mateucă.

Meciul a fost unul de angajament fizic, artificiile tehnico tactice fiind mai puţine, totuși spunem noi,  echipa din Mailat s-a adaptat la condițiile meteo mai bine ca echipa noastră care a încercat să aducă mingea până în poartă pe când adversarul a folosit șunturile de la distanță care le-a și adus câștig de cauză.

Noi am reușit să  deschidem scorul relativ repede ( min. 15 ) prin Măgulean  și se părea că nu o să avem probleme de altfel în prima parte oaspeții au ajuns mai rar la poartă lui Barabaș iar primul cornel la poarta noastră l-au avut prin min.40.

În repriză secundă când la noi s-au făcut schimbări majore trebuie să recunoaștem că adversarul a fost mai proaspăt  iar acțiunile noastre au scăzut în intensitate prilejuind desprinderea acestora printr-o  victorie meritată.

"Am vrut să văd la lucru toți componenții lotului pentru că sunt și jucători pe care nu i-am mai văzut, sincer sunt mulțumit parțial în special de prima repriză. A doua repriză nu am avut nimic, nici angajament, nici dăruire,  nimic. Avem unele minusuri pe care sper să le remediem  până la începerea campionatului. " a spus vădit supărat tehnicianul nostru la finalul jocului.

În tabăra adversă lucrurile erau invers, bucuria era afișată pe fețele sportivilor la finalul întâlniri sigur și-au luat o mică revanșă față meciul din tur.

"A fost un joc excelent față de condițiile pe care le-am avut,  angajament bun la acest prim joc de pregătire. Prima repriză a fost a lui Zăbrani în proporție  de 55 % repriză a doua a fost a noastră  cam 70%, râzând. Nu, a fost un joc frumos și util pentru ambele echipe. Pe mine ma surprins  plăcut câțiva jucători de la Zăbrani. La noi pornesc la drum cu câțiva jucători noi: Vereș, Gurban,  Savu, Avram.  Pe Drecin l-am folosit repriza a doua sper ca de săptămâna viitoare să vină și Vidac cam asta ar fi lotul cu care ne pregătim să abordăm returul de campionat " a ținut să precizeze și tehnicianul Ole Roșca.

Voința Mailat:

Lazea - Bălă, Gurban, Țuțifara, Vereș – Caba, Savu, Nedea, Crișan, Cheșa – Chepețan.

Au mai jucat în a doua repriză: Oros, Avram, Drecin, Achim, Mateucă,  Rusu.

Victoria Zăbrani:

Barabaș – Filip Claudiu, Francesco, Edu, Topai – Popa, Simion, Gherghel, Farcaș – Măgulean, Băd.

Au mai jucat în a doua repriză: Șoltesz, Hodan, Ungur, Goț, Bruț, Pavel, Hojda și Filip Ovidiu.     
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA