- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Cristi Irimia a condus primul antrenament.


31.01.2018 • 13:01 | CSVZ

La finalul programului de pregătire și  primul în calitate de antrenor principal, Cristi Irimia a avut amabilitatea de a schimba câteva impresii cu noi la început de drum.

 

Am acceptat această funcție datorită faptului că această echipă era cunoscută de mine fiind și un component al lotului cam de un an și un pic. Cunoscându-i pe băieți am considerat că merită să mă înham la această muncă și sper să facem treabă bună împreună. Acum în ceea ce privește lotul sunt mulțumit în comparație cu ce am fost în tur, ce-l puțin numeric, stăm mai bine. Rămâne de văzut dacă și valoric returul va fi peste tur.

  • După plecarea lui Lung s-a făcut o breșă în apărare cum te-ai gândit să rezolvi această problemă?

Sigur, la ora actuală un fundaș central este prioritar pentru mine pentru că, plecarea lui Remus care a asigurat un echilibru pe linia de fund, un jucător cu experiență este o mare pierdere pentru noi, sper că până la începerea campionatului vom găsi o soluție.

  • Din 21 ai avut prezenți 19, însă surpriza pentru noi este cooptarea în lot și prezența la acest prim antrenament a contingentului zăbrănean: Hodan, Ungur, Goț și Mereuță...

Sigur îl cunosc pe Hodan, Mereuță care au mai jucat la noi pe ceilalți doi nu-i cunosc așa de bine însă referințele sunt bune pentru ei aștept să-i văd la antrenamente, la jocurile de verificare unde sper să confirme.

  • Cum va fi programul, cu două antrenamente și finalul de săptămână cu un joc de pregătire?

În perioada de 5 – 10 Februarie vreau să facem trei antrenamente pe săptămâna finalizate cu câte un joc de pregătire pentru a compensa cantonamentul care îl aveam programat în această perioadă și care s-a anulat din diferite motive. Însă oricum eu sunt o fire optimistă și cred că, cu ce avem în momentul de față ne vom descurca și vom face o treabă bună urmând ca pe viitor țelurile noastre să crească și să nu mai fim echipa care se bate doar pentru un loc 5, vreau și cred că putem mai mult pentru că eu nu sunt adeptul anonimatului.

Irimia va avea ocazia să-și vadă băieții la lucru chiar Sâmbătă 3 Februarie de la ora 13:00 pe arena sintetică "Șega" din Arad unde va întâlni în primul joc de pregătire din acest an pe Voința Mailat.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA