- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

S-a constatat că ne lipsește omul de gol

Radiografie a turului ( 2 )


05.01.2018 • 19:08 | CSVZ

Luna Septembrie începe cu succese în linie însă și cu un transfer total nereușit urmat din senin de dezertarea a trei jucători, aparent fără nici un motiv lăsând lotul subțiat serios și prevestind parcă  un nou eșec care nu a întârziat să apară...


După eșecul cu Șimand s-a constatat că ne lipsește omul de gol și problema se credea rezolvată prin cooptarea  peste noapte a jucătorului Dochița Florin din liga 4 Timișoreană de la vecini din Mașloc. Așa dar Abrudean ne face surpriza prezentându-l ca titular în disputa de la Păuliș unde trebuie să recunoaștem ne-a câștigat jocul cu o preluare de senzație și un lob pentru finalizarea lui Băd din finalul partidei. Însă din păcate cu atât aveam să rămânem de la acest jucător în care conducerea și-a pus mari speranțe.

Cu victoria de la Păuliș ne cresc din nou speranțele

Victoria din curtea vecinilor de peste mureș ne dă din nou speranțe pentru confruntările următoare însă scindarea  în rândul echipei pare tot mai evidentă, lucru cu care este atenționat  tehnicianului nostru chiar la finalul confruntări de la Păuliș. Jocul cu Pecica a fost unul al anihilărilor reciproce, un joc frumos cu calități tehnice ridicate din partea ambelor combatante însă din păcate rezultatul final nu le-a folosit nici uneia. Ambele combatante rămânând și după etapa cu numărul 4 în afara podiumului.

Deplasarea de la Săvârșin ne aduce o victorie cu patru reușite dar și cu alte ratări monumentale, însă victoria este victorie trebuie luată ca plus mai ales că băieți au evoluat pe un teren execrabil. Urmează săptămâna cu două jocuri : miercuri la Sântana în Cupa  României cu echipa a doua FC. Sântana care până la urmă a fost un joc de antrenament în care s-a marcat nu mai puțin de 7 goluri, de 6 ori noi și o dată gazdele. Deși echipa noastră câștigase la un scor confortabil se scindează ceva în sânul lotului...astfel că înaintea jocului cu Nădlac ne pomenim că au dezertat 3 băieți: Corlățeanu, Olariu și Gherghel.

Lotul se subțiază,  trei jucători părăsesc echipa.

Atmosfera apăsătoare dinaintea jocului își pune amprenta și pe evoluția mai puțin reușită a băieților însă victoria vine în urma reușitei lui Băd de la finalul primei părți. Așadar obținem prima victorie pe teren propriu din actuala stagiune însă și cu un serios semnal de alarmă datorat scindări care se pare tot mai acut din sânul echipei asta și datorat plecări celor trei...la care conducerea nu găsește răspuns.

Inevitabilul se produce pentru a doua oară.

Deplasarea la Arad unde mânjii UTA-ei ne predă o serioasă lecție de cum trebuie să joci fotbal, cei drept ajutați și de Gligor Alin, Hilistei Cătălin...care ulterior va juca numai la prima echipă. Însă lecția ne este administrată de gemeni Bondri, autori celor trei reușite. La noi pe lângă gestul prostesc a lui Zele care ia adus eliminarea a survenit și accidentarea lui Dochița fiind obligați să-l introducem pe teren pe Hodan de la echipa II-a. Perspectivele sunt destul de sumbre cu accidentați, suspendați și efectiv fără jucători pe bancă în afară de rezerva de portar trebuia căutată o soluție cât mai urgentă...

( va urma )
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA