- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Fotbalul înseamnă pasiune, atașament față de club și spirit de sacrificiu.


09.01.2018 • 11:50 | Hojda Vasile

Reușim să administrăm liderului prima înfrângere  însă nu reușim să o ținem pe aceiași linie și la Ineu apoi facem scorul turului cu codașa clasamentului, grăniceri din Curtici. Această primă parte a sezonului a pus Zăbraniul pe buzele tuturor, prin prisma investițiilor făcute, a achizițiilor dar și prin prisma numelor jucătorilor aduși și efortul financiar făcut de comunitate pentru realizarea acestor lucruri.


Etapa 12 aduce pe terenul din Zăbrani liderul clasamentului, care a pierdut în 11 etape doar 1 punct în fieful vecinilor de la Socodor. Echipa noastră fără Gherghel suspendat, iar echipa oaspete cu un efectiv care la citirea câtorva nume iți dădea fiori reci prin prisma numelor. Dar emoțiile au trecut odată cu intrarea în teren, au început pasele și jocul dezinvolt, multă dăruire, mult efort și determinare, iar în min 11 Zele prinde un șut de la marginea careului și deschide scorul. Cu avantaj pe tabela de marcaj echipa a continuat să joace, să stea bine în teren și să împiedice orice încercare ofensivă a oaspeților.

Bucurie fără margini, laude din partea tuturor suporterilor și cunoscătorilor de fotbal după un meci excelent, dar trebuia să ne întoarcem cu picioarele pe pământ și lucrul acesta s-a întâmplat mai repede decât ne-am fi așteptat, în etapa următoare unde întâlneam în deplasare revelația turului CS Ineu. Pe terenul din Ineu am fost dominați la toate capitolele mai ales la capitolul determinare.  A fost un meci fără istoric cu jucătorul gazdelor Vasilică Georgiu în zi mare (3 goluri), penalty apărat de portarul gazdelor Pușcaș care a făcut meciul vieții și a fixat scorul la 3-1 pentru gazde.

A urmat etapa nr 14 în care echipa noastră a stat iar la final de tur pe terenul din Zăbrani a sosit codașa Frontiera Curtici. Un meci jucat la o singură poartă, cea a oaspeților, cu echipa noastră atacând în valuri și un rezultat final care ne scutește de comentarii Victoria Zăbrani - Frontiera Curtici 11-1.  Pentru noi au marcat Băd 4, Gherghel 3, Zele 2, Topai, Filip.

Astfel se încheie turul de campionat 2017 - 2018 cu bune și cu rele, cu meciuri câştigate, cu înfrângeri, cu bucurii și dezamăgiri și cu o clasare pe locul 5 dar și cu multe întrebări fără răspuns în ceea ce privește prestația echipei noastre și nu numai...

               Într-adevăr această primă parte a sezonului a pus Zăbraniul pe buzele tuturor, prin prisma investițiilor făcute, a achizițiilor dar și prin prisma numelor jucătorilor aduși și efortul financiar făcut de comunitate pentru realizarea acestor lucruri.  Se spune că performanța fără bani nu se poate... așa o fi  însă să nu uităm faptul că în urmă cu 3 - 4  sezoane am avut o echipă care se lupta cu șanse reale pentru primul loc cu Progresul Pecica, cu jucători pregătiți de Leo Pința, cu costuri mult, mult mai mici ca cele de azi.

Dacă punem în balanță sezonul 2014-2015 când ne luptam pentru primul loc, sau chiar sezonul 2016-2017, când la finalul turului eram pe poziţia 7 cu 7-8 juniori titulari în teren meci de meci, având cheltuieli infime față de cele de azi ne întrebăm cum e mai bine în ceea ce priveşte raportul clasament / performanță /  costuri ???

Doar timpul va răspunde întrebărilor puse sau încă nepuse în ceea ce privește echipa noastră. Important e să privim înainte, mulțumindu-i lui, Stili, pentru ce a făcut pentru echipa noastră, având mare încredere în Cristi Irimia, că va reuși să adune în jurul său echipa, va reuși să-și motiveze elevii că fotbalul înseamnă și pasiune, atașament față de club, spirit de sacrificiu, mândria de a juca la adevărata valoare și că toate la un loc pot aduce mult dorita performanță.

( final )
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA