- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Entuziasm mare în tabăra noastră

Radiografie a turului ( 1 )


03.01.2018 • 13:03 | CSVZ

Așadar aventura începe în vară sub o nouă conducere, cu planuri mari și după cum am mai spus, după una dintre cele mai puternice campanii de achiziții din ultimi zeci de ani. Se vorbea doar la superlativ despre uni proaspeți achiziționați și toată lumea începea să viseze la cea ce mulți dintre noi nici nu se gândeau până atunci.


Am început spumos cu o prezentare de echipă mare la sediul firmei Pletl, cu declarați puțin necontrolate, ca să nu spunem lipsite de luciditate în cea ce privea parcursul fulminat pe care echipa avea să-l aibă în noua ediție de campionat.

Acum acest lucru se pare că a avut și un impact pozitiv de imagine, lumea asociind gruparea noastră cu rigurozitatea nemțească a firmei invocate. Aveam un tehnician bun, jucători cu nume șlefuiți ani de zile prin eșaloanele superioare a fotbalului românesc,  lucru care a început să pună pe gânduri competitoarele ligii 4.

Apar tot feluri de previziuni care de care mai favorabile la adresa noastră în cea ce privește pretendentele la promovare, cei drept alimentate și de unele declarații complet neinspirate dar caracteristice conducătorului grupări. Și uite așa ne îndreptăm spre prima confruntare oficială din 18 August 2017 care avea să consfințească debutul noului sezon al Ligi 4 Arădene.

Primul pas cu dreptul și al doilea...ni-l dăm serios cu stângul!

Deplasare la Mailat avea să se termine cu un succes categoric în favoarea noastră, gruparea condusă de Molnar pierde zdrobitor încasând 5 ( cinci ) goluri pe propriul teren lucru greu realizabil până în acel moment. Entuziasm mare în tabăra noastră chiar și în rândul jucătorilor se nasc fel de fel de supoziţii care mai de care fanteziste, una venită chiar la finalul jocului: "Ce zice conducerea noastră, dacă batem fiecare joc la 5-0 ne măriți primele?... știam că sunteți ne..." ei la această afirmație onor' conducătorul nostru nu a luat nici o atitudine, lucru care avea să-l coaste mai târziu.

Următoarea etapă avea să consemneze și prima "bombă" a campionatului și evident protagoniști suntem noi. Mai modesta echipă din Șimand vine și câștigă pe "Scheirich Arena" cu 2-1, după o evoluție neinspirată a băieților noștri însă trebuie să recunoaștem bântuiți și de ghinion, mingea practic nevrând să intre în poarta oaspeților în schimb aceștia de două ori au scăpat spre poarta noastră și de două ori au înscri. A fost momentul în care mulți ne-am dat seama că ceva nu merge în angrenajul echipei că doar cu numele nu poți intra pe teren că, mai este nevoie de dăruire  și acel spirit de echipă...

Conducerea era obligatoriu să se implice în disputele dintre aşa zisele tabere care se conturau văzând cu ochiul liber. Aici are avizul cel care se pricepe  să știe să le aplaneze încă din fașă, însă la noi...

( va urma )
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA