- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Zăbrani încearcă să acceadă în turul doi al Cupei României, timișenii de la Giarmata se pun de-a curmezișul

31.07.2018 20:26 | sportarad.ro
+

Ediția 2018-2019 a Cupei României debutează mâine cu nu mai puțin de 34 de partide, între care și două cu formații arădene în prim plan. Vorbim despre câștigătoarea fazei județene a competiției KO, Victoria Zăbrani și cea mai slab clasată divizionară terță în stagiunea precedentă, Lunca Teuz Cermei.

Favoriți ar trebui să fim doar prin prisma eșalonului superior

Fiindcă a terminat mai mereu în a doua parte a clasamentului în seria IV-a a Ligii a 3-a, Millenium Giarmata a cam venit pentru prima fază a Cupei României în județul nostru pentru duelul cu câștigătoarea fazei județene a competiției KO. În 2016 și 2017 a pierdut de fiecare dată cu Șoimii Lipova (3-2, după prelungiri și 6-0), pentru ca mâine să se afle față în față cu Victoria Zăbrani. Și de această dată, timișenii sunt prinși puțin în offside, în sensul în care au pierdut câțiva jucători importanți față de anul trecut, iar echipa este foarte tânără. "Favoriți ar trebui să fim doar prin prisma eșalonului superior, însă, în realitate, trebuie să recunoaștem că plecăm cu șansa a doua. M-am informat din presă despre adversarul de mâine și am văzut că beneficiază de aportul unor fotbaliști cu mare experiență la nivelul eșaloanelor superioare și, deci, va fi destul de greu să ne impunem pe terenul său. Băd, Bier sau Francescu sunt jucători pe care îi cunosc și eu foarte bine, dar mai sunt și alții valoroși, chiar și dintre cei împotriva cărora am pierdut anii trecuți cu Lipova. Mergem să jucăm, ne bazăm și noi pe dorința de afirmare a tinerilor, sper să fie un meci frumos", a menționat Răzvan Leucă, antrenorul "millenarilor".

Irimia vrea să treacă turul cu orice preț

Omologul său de pe banca Zăbraniului, Cristi Irimia, vede echipa adversă ca favorită pentru această partidă: "Giarmata e favorită, evoluează de ani buni în Liga a treia, este o echipă tânără și preocupată de joc. Dorim să facem o partidă bună, eu îmi doresc cu orice preț să ne calificăm și, dacă se poate, încercăm să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României. Aceasta e dorința mea și a comunității de aici, suntem o echipă mică și tocmai din acest motiv vom lupta pentru a face o figură cât mai frumoasă în această competiție. Din fericire, nu avem probleme de lot pentru meciul de mâine", spune tânărul tehnician al "alb-roșiilor".

Formații probabile:

Zăbrani: Soltesz – Topai, Bier, Hodan, Tomuț – Francescu, Simion – Gherghel, Pavel, Zele – Băd.

Giarmata: Trifon – Olteanu, Stupu, Cochințu, Buga – Sporin, Ferțu, Rosenblum, Popan – M. Călin, Beloescu.

Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Bogdan Gireadă și Zsolt Kopriva (ambii din Satu Mare)Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA