- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

Nicula Tiberiu

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Grăniceri lui Moisă ne-au predat o lecție a cea ce înseamnă ambiție, luptă și dăruire

Final dezamăgitor la graniță pentru delegația noastră.

02.10.2018 • 7:48 | CSVZ
+De ce ne-a fost frică nu am scăpat tocmai la frontieră unde grăniceri lui Moisă ne-au predat o lecție a cea ce înseamnă ambiție, luptă și dăruire producând prima înfrângere mult mai galonatei echipe a zăbraniului. Da, sâmbătă am asistat la producerea inevitabilului preconizat de mulți dintre noi. Nici discuțiile avute cu Todea, pe parcursul săptămâni, nici indemnizațiile primite la zi, nici încrederea insuflată băieților de noi toți cei care îi înconjurăm nu au putut să-i scoată din starea de amorțeală în care au intrat de ceva vreme.

Acum nu-i capăt de țară de greșit au greșit și alți înaintea noastră principalul este ca, tehnicianul nostru să reușească să-i pună cât mai repede pe picioare iar băieți să conștientizeze că trebuie să-și schimbe atitudinea față de munca pe care o prestează. Trebuie să fie convinși că doar cu numele nu pot câștiga un joc dacă nu este dăruire și dorință de a respecta profesia la care s-au angajat. Și mai spunem un lucru, performanța este rezultatul muncii prestate la antrenamentele săptămânale ale sportivului. Fără concentrare și înțelegere a cea ce își dorește antrenorul tău de la tine nu poți să aspiri la un loc înalt.

Și ar mai fi o problemă, ne plângem mereu că nu ni se dă minute... păi fraților când vi se dau nu vă bateți joc de ele arătați că în orice moment puteți fi soluția în formula tehnicianului. Vorba unui privitor din tribună: aceştia au pe bancă valori mai mari cât toată echipa noastră'' însă ce folos pentru că finalul urma să fie dezamăgitor pentru delegația noastră. Nu vrem să criticăm pe nimeni însă vrem să deschidem ochi băieților că trebuie să se pună serios pe muncă pentru a putea transpune pe gazon cerințele tehnicianului nostru. Este moment zero, o luăm de la capăt și trebuie să izbutim.

Sâmbătă ne așteaptă a doua confruntare cu băieți din Pîncota, după 11 zile de la întâlnirea din cupă, de data aceasta pentru punctele Ligii 4. Sigur echipa noastră pornește favorită însă atragem atenția că este un joc diferit față de cel din cupă și credem că, ambiția oaspeților va fi mai mare pentru a mai spăla din eșecul anterior.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA