- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Mailat Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2018-2019
Avancronica-etapa nr. 17

Final de an însă nu pe locul care ni l-am fi dorit.

După acest joc se trage cortina peste Liga IV până în primăvară.


21.11.2018 • 19:32 | CSVZ
+

Cu un loc 3 asigurat la finele acestui an echipa noastră mai speră și de ce nu,  chiar în această ultimă etapă. Acuma când totul a depins de noi am cam dat cu piciorul nefiind în stare să ținem un ritm impus, mai sigur de conducere, că de băieți nu prea,  iar rezultatul se vede în momentul de față. Ajungem să jucăm această etapă cu nr. 17 de pe o poziție nu prea onorantă față de ce și-au propus mai mari diriguitori ai clubului la început de sezon când optimismul era la cote maxime.

De ce s-a ajuns în asemenea postură, ce nu a mers, unde s-a rupt mecanismul din angrenaj sunt teme pe care avem timp să le dezbatem în lunga perioadă de vacanță de iarnă care se va așterne la finalul acestei ultime etape din acest an.

Până atunci avem de înfruntat Socodorul o echipă de care ne despart 15 puncte, dar care vine la Zăbrani neânvinsă din etapa 10 având doar o remiză cu Păuliș pe terenul acesteia. Ultima victorie înregistrând-o etapa precedentă când a surclasat Ineul cu un categoric 3-1. Deci o revenire vizibilă de formă a trupei lui Turcuș & Co  cea ce trebuie să ne pună în gardă chiar dacă în disputele directe suntem net favoriți  terminându-se toate cu victorii în favoarea noastră.

'' desigur nu acesta este locul pe care ne-am dorit să fim la acest final de tur calculele nu au ieșit cum am vrut noi. Planurile ne-au fost date puțin peste cap dar asta este în fotbal se poate întâmpla orice, nu ne descurajăm, nu abandonăm lupta, campionatul se joacă, eu zic că  din iarnă  o să fim mai pregătiți să ducem lupta până la capăt acolo spre locul care îl dorim cu toți.'' ne precizează cu mult optimism președintele clubului, Stamate Virgilius.

Matematic ar mai fi posibil o rocadă între locul 2 și 3 prin o eventuală înfrângere a Sântanei la Pâncota și o victoria a noastră contra Socodorului dar astea sunt simple calcule  urmând ca realitatea să o vedem la finalul meciurilor de sâmbătă.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA